In 1967 ben ik geboren in het Drentse Eext. Een prachtig klein dorpje op de Hondsrug. Als kind genoot ik daar van de vrijheid en geborgenheid en van de mooie natuur. Ik bouwde er hutten en speelde volop. 

 

Ik genoot ook van de sterke verhalen van mijn vader en zijn broers op verjaardagen bij ons thuis. De waargebeurde verhalen die mijn beide oma’s me vertelden vond ik speciaal. 

 

En… ik hield van lezen.

In 1991 verhuisde ik naar Dronten in Flevoland. Ik werkte er tien jaar in het basisonderwijs en sinds 2000 werk ik als opleidingsdocent aan Saxion pabo Deventer.

 

In al die jaren heb ik veel gereisd met natuurlijk overal veel verhalen om me heen. Zo raakte mijn hoofd vol met verhalen. Verhalen die ik niet voor me wil houden, maar die ik graag met anderen wil delen. 

 

Nadat ik 12 jaar gespeeld had bij de Dronter theatergroep Schuim, ging ik alleen verder als verteller. Verteller van al die bijzondere verhalen die er zijn of die nog gemaakt moeten worden.

Wil je ook een van mijn verhalen horen, ik heb er vele. Neem vrijblijvend contact op en wellicht vertel ik binnenkort bij jou.