top of page

Thot Worldwide

www.thoth-worldwide.nl

Maarten Bootsma is een bijzondere man. Sinds 1991 werk ik met hem. Meer dan 12 jaar ben ik door hem getraind in improvisatietechnieken, in vertellen, in acteren, maar vooral ook om in het onzekere nu te zijn. Maarten heeft bijzondere projecten. Die  in Oeganda zijn speciaal. Werken met slachtoffers en daders van oorlogsgeweld. Verhalen helen de diepe wonden. Het is om stil van te worden. Het werk van Maarten is belangrijk en daarom gaat 12,5% van de prijs van GertSpeelt naar dit bijzondere project. Opdat mensen weer kracht in zichzelf vinden om verder te leven. 

XL De Ateliers

www.xldeateliers.nl

XL De Ateliers is een stichting in Dronten, opgericht door vriend en kunstenaar John Hagel. Een plek waar alle kunstvormen samenkomen, met elkaar samenwerken en mooie projecten ontstaan.

 

Een plek waar professionele kunstenaars en liefhebbende kunstamateurs samen tot prachtige kunst komen.

 

Zie ook: www.facebook.com/XLDeAteliers

WijLand Festival

www.wijland.org

Drie dagen bruist het lokale dorpsbos van Dronten tijdens het jaarlijks, drie dagen durend WijLand Festival. Het festival wordt georganiseerd door de mensen achter XL De Ateliers. 

 

Sinds het begin treed ik hier op, soms alleen als verhalenverteller, soms met een cabaretact "Knak&Bril" en vorig jaar met een programma geschreven met Egbert Meijers. 

Zie ook: www.facebook.com/wijlandfestival

beeldmerk-vervaagtkopie.png
beeldmerk-vervaagtkopie.png
beeldmerk-vervaagtkopie.png
beeldmerk-vervaagtkopie.png
beeldmerk-vervaagtkopie.png
beeldmerk-vervaagtkopie.png

Stichting UAF

www.uaf.nl

De stichting UAF zet zich in voor de ontwikkeling van gevluchte studenten en professionals en hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Zo kunnen deze gevluchte mensen hun dromen najagen en snel een plekje vinden in onze maatschappij. Daarom gaat 12,5% van de prijs van GertSpeelt naar deze stichting.

Zie ook: www.facebook.com/UAFnl

uaf_rozi_mirzaie_sblanchard_lr-18-391x257-1.jpg

Het Torenbosje

Een klein bosje met een groot verhaal

 

Een aantal jaren geleden schreef ik een verhaal over het Torenbosje. Omroep Flevoland pikte dit op en maakte de reportage zoals hiernaast te zien. 

bottom of page