top of page

Gebundelde verhalen

Kunnen we het nog aan?

Kunnen we het nog aan? is een bundel met korte verhalen, geschreven in de periode tussen september 2020 en december 2022.

 

Gert Talens schrijft over zijn jeugd in het Drentse Eext, over zijn werk als leerkracht en docent en over zijn leven in Dronten. Zijn persoonlijke belevenissen, gekoppeld aan actuele gebeurtenissen geven een vrolijke, ontroerende en eerlijke inkijk in zijn leven.

kwhna liggend.png

BESTEL NU!

Ook jij kunt mijn gebundelde verhalen in huis halen, in totaal 292 pagina's leesplezier voor op het nachtkastje, in de koffer of gewoon op de bank.

Het boek kost € 19,95 excl. verzending en is te bestellen via onderstaande email-bestellink:

beeldmerk-vervaagtkopie.png
beeldmerk-vervaagtkopie.png
beeldmerk-vervaagtkopie.png
beeldmerk-vervaagtkopie.png
beeldmerk-vervaagtkopie.png
beeldmerk-vervaagtkopie.png

‘De open en persoonlijke blik van Gert nodigt je uit om na te denken over herkenbare thema’s van alledag. Positief van toon en onbevangen, maar vooral steeds op zoek naar nieuwe inzichten. En zoals een goede schrijver-onderwijzer betaamt: na een verhaal ben je als lezer niet klaar maar begint het werk pas, op zoek naar je eigen blik.’  

 

Tiddo Ekens,

redacteur/onderwijsadviseur, Groningen.

---

‘Gert maakt het alledaagse bijzonder door het in een breder perspectief te plaatsen waarbij het heden en het verleden knap met elkaar verbonden worden. Gerts verhalen zorgen vaak voor een glimlach op mijn gezicht.’  

Willemijn Vernout,

neerlandica hogeschool Saxion, Deventer. 

kwhna-cover.jpg
bottom of page